Cardano ilmoittaa onnistuneesta päivityksestä Alonzo Whiteen, kiusoittelee uudella algoritmisella Stablecoinia

Cardano ilmoittaa onnistuneesta päivityksestä Alonzo Whiteen, kiusoittelee uudella algoritmisella Stablecoinia

Input Output Hong Kong on ilmoittanut, että se on saattanut onnistuneesti päätökseen Alonzo-testiverkon päivityksen Alonzo White Networkiksi. Päivitys on osa monivaiheista päivitystä, joka koostuu kolmesta vaiheesta, sinisestä, valkoisesta ja violetista.

Jokaisessa päivityksessä Cardano saa lisää ominaisuuksia, toimintoja ja käyttäjiä, ja lopullinen Mainnet-käyttöönotto on odotettavissa syyskuussa. Myös työkalut älykkäille sopimuksille lähestyvät.

Päivityksen myötä Cardano lisää testaajia ja toiminnallisuuksia merkittävästi, tuo älykkäät sopimukset Proof-of-Stake-lohkoketjuun ja merkitsee virallisesti Cardanon Goguen-ajan päättymistä. Valkoisen aikakauden päättymisen jälkeen tulemme näkemään violetin aikakauden, jonka aikana Alonzo tulee julkiseksi ja on kaikkien Stake Pool Operatorien (SPO) saatavilla.

Päivitystä pidetään merkittävänä, koska sen avulla Cardano voi luoda merkittävän läsnäolon hajautetussa rahoituksessa (DeFi) ja kilpailla muiden DeFi-konkareiden, kuten Ethereumin, Binance Smart Chainin (BSC) ja Solanan kanssa.

Input Output Hong Kong valvoo nyt uutta verkkoa 24 tunnin ajan ja työskentelee samalla solmukohdan parissa parantaakseen sitä edelleen. Kun seurantajakso on päättynyt, tiimi käy läpi ja tarkastelee palautetta ja puuttuu sitten kaikkiin ongelmiin tai korjauksiin jotka on saatava valmiiksi.

Esittelyssä Djed – virallisesti varmennettu algoritminen Stablecoin-kolikko

Input Output Hong Kongin maailmanlaajuinen toimitusjohtaja Charles Hoskinson otti myös Twitteriin ja kertoi Djedin, DeFi:n uraauurtavan Stablecoin-suunnittelun konseptista. Hoskinson jakoi kuvakaappauksen artikkelista, jossa kuvataan ”virallisesti todennettua kryptologisesti tuettua kiinnitettyä algoritmista stablecoinia”.

Uusi protokolla on nimeltään Djed, ja se toimii ”autonomisena pankkina”, joka mahdollistaa kiinnittämisen perinteiseen valuuttaan ostamalla ja myymällä kohde-etuuksia. Se myös varastoi osan kryptovaluutasta varantoon, jota voidaan käyttää suojautumiskeinona markkinoiden volatiliteettia vastaan. Näin varmistetaan, että varantosuhde on aina suurempi kuin yksi.

Mitä uutta?

Djed-paperin kirjoittajien mukaan stablecoinin taustalla oleva konsepti on uusi, koska protokollan vakausväitteet on esitetty matemaattisesti ja todistettu täsmällisiksi. Todistukset myös todennetaan kahdella eri tekniikalla: ”Bounded Model Checking” ja ”Interactive Theorem Proving”.

Kun hänen seuraajansa painostivat häntä Twitterissä uuden keksinnön arvosta, hän vastasi toteamalla: ”Algo stablecoin on nyt tehty” ja vakuutti, että tuote oli todellakin valmis.

Djed StableCoin

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/07/cardano-alonzo-white-and-stablecoin