Brasilian arvopaperimarkkinaviranomainen hyväksyi Ethereum ETF:n

Brasilian arvopaperimarkkinaviranomainen hyväksyi Ethereum ETF:n

QR Capital, QR Asset Managementiin sidoksissa oleva holdingyhtiö, ilmoitti tänään, että Brasilian Comissão de Valores Mobiliários (CVM), maan arvopaperimarkkinoita sääntelevä virasto, on hyväksynyt hakemuksen Ethereumin ($ETH) pörssinoteerattavasta rahastosta (ETF).

CVM:n hyväksyntä ETF:lle seuraa kahta muuta aiemmin tänä vuonna liikkeeseen laskettua krypto-ETF:ää. Molemmat ETF-tuotteet ovat kaupankäynnin kohteena Brasilian B3-pörssissä, ja toista näistä kahdesta tuotteesta, pelkkää Bitcoinia sisältävää ETF:ää, joka aloitti kaupankäynnin QBTC11-tickerillä kesäkuussa, hallinnoi myös QR Asset Management.

Rahastolla käydään kauppaa QETH11-tickerillä Brasilian B3-pörssissä, joka toimii alueellisena pörssinä, jolla on maailmanlaajuinen ulottuvuus. QETH11-pörssinoteeratulla rahastolla on lupa toimia ja viitata samaan eetteri-indeksiin, jota Chicago Mercantile Exchange (CME) Group, Chicagossa, Illinoisin osavaltiossa sijaitseva yhdysvaltalainen globaalimarkkinayhtiö, käyttää.

Viimeaikaisissa uutisissa FTX:n toimitusjohtaja Sam Bankman-Fried on paljastanut, että heidän pörssillään on suunnitelmia sekä Goldman Sachsin että CME:n ostamiseksi. Tällainen siirto todennäköisesti lisää QETH11:n kaltaisten pörssinoteerattujen rahastojen käyttöönottoa.

QR Capitalin ilmoituksen mukaan QETH11-pörssikaupankäynnin kohteena oleva rahasto tulee käyttämään Geminin, Winklevossin veljesten perustaman ja hallinnoiman yhdysvaltalaisen kryptovaluuttapörssin, tarjoamia säilytyspalveluja.

Liikkeeseenlaskijana QR Asset Management sanoo, että ETF-tuote tarjoaa sijoittajille suoran altistumisen Ethereumille.

QETH11 on ”yksinkertainen, turvallinen ja säännelty vaihtoehto kaikille sijoittajille saada suora altistuminen Ethereumille haluamansa välityspalvelun kautta ilman huolta pörsseihin, lompakoihin tai yksityisiin avaimiin rekisteröitymisestä”, väitti QR Asset Management.

Sillä välin Yhdysvaltain arvopaperikomissio ei ole vielä hyväksynyt krypto-ETF:ää, vaikka Yhdysvalloissa sijaitsevien sijoittajien ylivoimainen kysyntä tällaiselle tuotteelle on suuri. Kanadan Ontarion arvopaperikomissio on jo antanut hyväksynnän maailman ensimmäiselle fyysisesti toimitetulle Bitcoin-ETF:lle.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/07/Ethereum-ETF-Approved-By-Brazils-Securities-Regulator