Bloombergin strategi luottavainen Bitcoinin ja Ethereumin suhteen

Bloombergin strategi luottavainen Bitcoinin ja Ethereumin suhteen

Bloombergin vanhempi hyödykestrategi Mike McGlone on julkaissut syyskuun kryptonäkymiä käsittelevän raportin, jossa hän toteaa, että ”härät ovat vallassa” ja että Bitcoin on matkalla kohti 100 000 dollaria ja Ethereum 5000 dollariin.

Mike McGlone on yleisesti ottaen suhtautunut erittäin myönteisesti Bitcoiniin ja koko kryptovaluuttamarkkinoihin. Jo elokuun alussa hän esitti arvion, jonka mukaan Bitcoin voisi saavuttaa 100 000 dollaria ja Ethereum 4000 dollaria.

Hän on nyt muuttanut tuota ennustettaan kuukautta myöhemmin kirjoittamalla raportin, joka nostaa Ethereum-arvion 5000 dollariin. McGlone sanoo raportissa uskovansa, että kryptojen nousussa on kyse enemmänkin ”rahan ja rahoituksen vallankumouksesta, joka on alkuvaiheessa hintojen löytämisen päivinä”, eikä ”pelkkä hype ja spekulointi”.

McGlone puhuu Bitcoinista ”arvosäilönnä”, kun taas Ethereumia hän kutsuu ”DeFi:n rakennuspalikaksi”.

Bloombergin analyytikko vaikuttaa olevan jopa Bitcoinia härkäpäisempi Ethereumin suhteen. Hän viittaa hiljattain tehtyyn verkon päivitykseen, joka auttaa vähentämään tarjontaa ja vauhdittamaan noususuuntausta, sekä NFT:hen, jotka käyttävät ensisijaisesti Ethereumin lohkoketjua.

Toinen Ethereumin nousujohteinen teema on DeFi, ja McGlone puhui ”DeFi-vallankumouksesta” ja siitä, miten tätä ei otettu lainkaan huomioon Yhdysvaltain äskettäisessä infrastruktuurilakiesityksessä, joka koski kryptoa.

”Yhdysvaltain kongressin viimeaikaisissa keskusteluissa on jätetty huomiotta se vallankumous, jota krypto-omaisuus johtaa maailman pankittomien elintason nostamisessa, sekä digitaalisten varojen vallitseva vapaiden markkinoiden kapitalismi.”

McGlone puhui NGU-ilmiöstä (number go up). Tätä käytettiin alun perin kuvaamaan Bitcoinin tarjonnan niukkuutta, mutta nyt se voisi analyytikon mukaan paremmin kuvata Ethereumia tulevaisuudessa, kun se jatkaa kehityskulkuaan Bitcoinin mahdolliseen ”flippaamiseen” vuoden 2022 loppupuolella.

Vaikka McGlone kutsuukin Bitcoinia ”jälkijättäjäksi” Ethereumiin verrattuna, hän näkee ykköskryptovaluutan nousevan globaaliksi vararahastoksi. Hän puhuu siitä, että se on ”kenenkään vastuulla tai projekti”, mikä viittaa luultavasti siihen, että sitä ei voi manipuloida tai kaataa, koska verkko on niin laajalle levinnyt, ettei siinä ole yhtä ainoaa vikapistettä.

Raportissa puhutaan jopa ”uudelleenjärjestelystä”, jossa Bitcoin toimii rinnakkain dollarin kanssa

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/09/Bloomberg-strategist-confident-Bitcoin-Ethereum