Bitcoin-louhintayhtiö Genesis Digital Assets keräsi 431 miljoonaa dollaria

Bitcoin-louhintayhtiö Genesis Digital Assets keräsi 431 miljoonaa dollaria

Islantilainen Bitcoin-louhintayhtiö Genesis Digital Assets ilmoitti tiistaina keränneensä 431 miljoonaa dollaria strategisella rahoituskierroksella, jota johti kryptofokusoitunut sijoitusyhtiö Paradigm.

”Greenify” Bitcoin

Kasvava kiinnostus kryptosijoituksiin on antanut Genesis Digital Assetsille mahdollisuuden kerätä pääomaa jopa 431 miljoonaa dollaria yhdellä kierroksella. Kierrosta johti kryptosijoitusyhtiö Paradigm, minkä seurauksena sen toinen perustaja ja toimitusjohtaja Matt Huang liittyi Genesiksen hallitukseen.

Genesis Digital Assetsin toisen perustajan ja toimitusjohtajan Marco Strengin mukaan kerätyt varat mahdollistavat sen, että yhtiö voi siirtyä syvemmälle puhtaan energian alalle hillitäkseen Bitcoin-louhinnan energiaintensiivistä luonnetta.

”Työskentelemme kohti tavoitettamme saada 1,4 gigawattia verkkoon vuoteen 2023 mennessä, tällä kierroksella kerätty pääoma käytetään Bitcoin louhinta toimintamme laajentamiseen paikkoihin, joissa puhdasta energiaa on helposti saatavilla. Olemme innoissamme saadessamme mukaan strategisia sijoittajia ja odotamme innolla tehtävämme toteuttamista yhdessä.”

Genesiksen edellinen rahoituskierros

Rahoituskierroksella oli mukana myös muita nimekkäitä sijoittajia, kuten BTC:hen keskittynyt rahoituspalveluyritys NYDIG, sijoitusten hallinnointiyritys Stoneridge, kryptoyritys FTX, pääomasijoitusyhtiöt Ribbit ja Electric Capital, globaali sijoitusyhtiö SkyBridge Capital ja pääomasijoitusrahasto Kingsway Capital. Genesis oli järjestänyt heinäkuussa edellisen rahoituskierroksen rahoittaakseen Pohjois-Amerikan ja Pohjoismaiden laajentumisiaan, johon Kingsway Capital oli sijoittanut 125 miljoonaa dollaria.

Laajentumispyrkimyksissään Genesis oli hiljattain ostanut Canaanilta 20 000 kappaletta uusimpia louhintalaitteita, ja sillä on optio ostaa toiset 180 000 kappaletta.

Genesis Digital Assets – menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus

Genesis Digital Assets, joka tarjoaa pilvilouhintapalveluja, perustettiin vuonna 2013 Genesis Miningin perustajien toimesta omatoimiseksi louhintatoiminnaksi. Perustamisensa jälkeen yritys on rakentanut yli 20 teollisen mittakaavan louhintafarmia, tuonut yli 300 000 louhijaa verkkoon ja louhinut yli miljardi dollaria Bitcoinia. Genesis Digital Assetsin hash-teho on yli 3,3 exahashia sekunnissa, ja sen osuus Bitcoin-verkon nykyisestä hash-asteesta on noin 2,5 prosenttia. Se aikoo käyttää viimeisimmän kierroksen tuotot hash-nopeuden laajentamisen rahoittamiseen ja tavoitteen saavuttamiseen, jonka mukaan datakeskuksen kapasiteetti olisi 1,4 gigawattia vuoden 2023 loppuun mennessä.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/09/Genesis-Digital-Assets-Raises-431-Million-to-Fund-Expansion-of-Bitcoin-Mining-Operations