Binancen toimitusjohtaja kommentoi avoimessa kirjeessä viimeaikaisia sääntelytoimia

Binancen toimitusjohtaja kommentoi avoimessa kirjeessä viimeaikaisia sääntelytoimia

Binance joka on volyymiltaan suurin kryptovaluuttapörssi, on viime aikoina joutunut sääntelyviranomaisten tulituksen kohteeksi eri puolilla maailmaa, muun muassa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Thaimaassa ja Singaporessa. Binance-yhtiön toimitusjohtaja CZ on pyrkinyt selventämään Binance-yhtiön kantaa sääntelyyn avoimella kirjeellä käyttäjille.

Kirjeessä CZ kommentoi viimeaikaista ”sääntelyyn keskittymistä” Binancea koskien. Tämän jälkeen hän käyttää kirjettä selventääkseen Binancen kantaa sääntelyyn ja hahmottelee myös, miten hänen yrityksensä aikoo noudattaa säännöksiä tulevaisuudessa.

CZ selittää, miten hänen yrityksensä asettaa käyttäjien edut etusijalle:

”olemme aina pitäneet Binancea korkeimmalla tasolla priorisoidaksemme käyttäjiemme parhaat edut – tavoite, jonka jaamme sääntelyviranomaisten kanssa ympäri maailmaa.”

Hän jatkaa hahmottelemalla joitakin vaatimuksia, joita Binance on asettanut alustan käyttäjille, sekä alan asettamia standardeja. Näitä ovat muun muassa SAFU (Secured Asset Emergency Fund) käyttäjien varojen suojaamiseksi ja tiukat standardit listauksille.

He ovat ottaneet käyttöön koulutusresursseja, kuten opetusohjelmia, ja Binance Academy -akatemian auttaakseen asiakkaitaan tekemään tietoon perustuvia valintoja. Lisäksi vastuullisemman kaupankäynnin edistämiseksi on asetettu rajoituksia ja suojaa niille, jotka haluavat käyttää korkeamman riskin kaupankäyntituotteita.

CZ kertoo, miten hänen yrityksensä on tehnyt yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten kanssa rahanpesun, terrorismin rahoituksen ja huijausten torjumiseksi. Hän mainitsee, että tänä vuonna Binance on tähän mennessä avustanut 5600 tutkintapyyntöä.

Hän myöntää, että ”selkeät säännökset ovat kriittisiä kasvun jatkumisen kannalta” ja että lakeja ja ohjeita tulisi ”kehittää matkan varrella”. Hän käyttää rinnastusta auton syntyyn ja siihen, että aluksi ei ollut mitään liikennelakeja eikä esimerkiksi turvavöitä. Nämä lait kehitettiin, kun autoja ajettiin pitkin tietä.

Hän toteaa, että ”sääntöjen noudattaminen on matka” ja että vaikka Binance ei ole aina saanut asioita täsmälleen oikein, hänen yrityksensä kasvaa nopeasti, mutta pyrkii oppimaan ja parantamaan joka päivä.

Hän viittaa joihinkin ”konkreettisiin” toimenpiteisiin, joita Binance on toteuttanut tai aikoo toteuttaa:

  • Binancen kansainvälisen compliance-tiimin kasvattaminen
  • Vankkojen compliance-kumppanuuksien laajentaminen
  • Toimintojen lokalisointi paikallisten säännösten noudattamiseksi

”Visiomme on lisätä vapautta ja osallisuutta paremman yhteiskunnan puolesta. Uskomme vakaasti, että toimialamme hyödyttää yhteiskuntaa luomalla osallistavia rahoitusmahdollisuuksia. Kutsumme tätä ”rahan vapaudeksi”. Siksi perustimme ensimmäisenä toimintavuotenamme yrityksenä alan ensimmäisen hyväntekeväisyyssäätiön Binance Charityn, joka on lahjoittanut 15 miljoonaa dollaria yli 20 koulutus-, kestävyys- ja muihin hankkeisiin.”

CZ päättää kirjeen toivottamalla tervetulleeksi rakentavaa ohjausta ja toivottaa tervetulleeksi kokeneita neuvonantajia ja muita lahjakkaita henkilöitä, jotka voivat auttaa Binancea ”rakentamaan paremmin”.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/07/CZ-outlines-Binance-regulatory-stance