Bill Gates vertaa kryptoja ja NFT:tä ”suuremman hölmön teoriaan”

Bill Gates vertaa kryptoja ja NFT:tä ”suuremman hölmön teoriaan”

Microsoftin toinen perustaja Bill Gates uskoo, että kryptot ja NFT:t ovat ”suuremman hölmön teorian” sijoituksia, ja totesi sarkastisesti että ”kalliit digitaaliset kuvat apinoista varmasti parantaisivat maailmaa”.

Bill Gates puhui tämän vuoden TechCrunch Sessions -tapahtumassa: Climate 2022 -tapahtumassa Gates toisti skeptisyytensä kryptovaluuttoja ja digitaalisia omaisuuseriä kohtaan ja kertoi greater fool -teorian pohjalta, miksi hän ei kannata kryptovaluuttoja tai NFT:tä.

”Olen tottunut omaisuusluokkiin, joissa on tuote, tai kuten yritys, jossa on tuotteita tai palveluita”, Gates sanoi ja lisäsi, että hänellä ei ole mitään tekemistä kryptojen kanssa eikä hän ole sijoittanut mihinkään kryptovaluuttaan.

Koska entinen maailman rikkain mies, Bill Gates saattaa tietää jotain rahasta. Bill Gates:n suurempi hölmö teoria – joka perustuu itse ajatukseen, että siellä on aina ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan, kommentoimalla nimenomaan NFTs ja viitaten Bored Ape Yacht Club miten ”kalliita digitaalisia kuvia apinoiden varmasti parantaa maailmaa.”.

”sijoittajat tekevät voittoa vain myymällä niitä suuremmalle hölmölle.”

Bill Gates

Helmikuussa Bloombergin haastattelussa Gates vahvisti Bitcoin-vastaista kantaansa toteamalla, että ”jos sinulla on vähemmän rahaa kuin Elonilla, sinun pitäisi varmaan varoa”.

Vaikka Gates on torjunut kryptovaluutat, hän kannattaa digitaalisia pankkeja – ja toteaa niiden olevan moninkertaisesti tehokkaampia kuin digitaaliset valuutat. Hänen järjestönsä Bill ja Melinda Gatesin säätiö on myöntänyt taloudellista tukea useille digitaalisille pankkialoitteille, jotka tarjoavat apua niille, joilla ei ole pankkipalveluja.

Microsoftin toinen perustaja puhui myrskyisistä taloudellisista olosuhteista ja sanoi, että taloudelliset olosuhteet muuttuvat ”luultavasti niin nopeasti kuin olen koskaan nähnyt elämäni aikana”.

Gatesin mielipiteet tulevat keskellä myrskyisää aikaa kryptomarkkinoilla, ja vaikka hän ei ehkä kannata kryptovaluuttoja , hänen sarkastiset huomautuksensa tuskin menevät hyvin perille kryptoyhteisössä.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
 https://cryptodaily.co.uk/2022/06/bill-gates-compares-cryptos-nfts-greater-fool-theory