Animoca Brandsin uusin rahoituskierros keräsi 65 miljoonaa dollaria

Animoca Brandsin uusin rahoituskierros keräsi 65 miljoonaa dollaria

NFT:n kehittäjä Animoca Brands on ilmoittanut keränneensä 65 miljoonaa dollaria viimeisimmällä rahoituskierroksellaan. Rahoituskierroksella laskettiin liikkeeseen yli 43,8 miljoonaa uutta osaketta, jotka jaettiin sijoittajille 1,51 dollarin osakekohtaisella hinnalla.

Viimeisin rahoituskierros toteutettiin 2,2 miljardin dollarin pre-money-arvostuksella, ja siihen osallistui joitakin alan suurimpia nimiä.

Digitaalisten omistusoikeuksien tuominen käyttäjille verkossa

Animoca Brands tuo digitaaliset omistusoikeudet käyttäjille verkossa. Heidän kohderyhmänsä ovat ensisijaisesti videopelien kuluttajat ja metaverse NFT:n ja lohkoketjuteknologian avulla.

NFT- ja lohkoketjuteknologian avulla käyttäjien virtuaalisen omaisuuden ja datan todellinen digitaalinen omistusoikeus vahvistetaan. Se tarjoaa käyttäjille myös omaisuuserien yhteentoimivuutta, play-to-earn-ominaisuuksia ja DeFi/GameFi-mahdollisuuksia.

Rahoituskierroksen yksityiskohdat

Toteutettiin 2,2 miljardin dollarin pre-money-arvostuksella, ja sitä tukivat pelijätit Ubisoft, Dragonfly Capital, Sequoia China, Liberty City Ventures, Kingsway Capital, Com2us, 10T Holdings, Smile Group, Token Bay Capital, Tess Ventures, MSA Capital, Adit Ventures, Octava Fund, Sigitech Holdings, Summer Capital, Mirana Corp, Black Anthem Ltd ja Justin Sun.

Yhtiö julkaisi Twitterissä 20. lokakuuta ilmoituksen, jossa todettiin, että yli 43,8 dollaria uusia osakkeita laskettiin liikkeeseen, jotka jaetaan sijoittajille hintaan AUD 2 dollaria, tai USD 1,51 dollaria.

”Olemme päättäneet 65 miljoonan Yhdysvaltain dollarin pääomankorotuksen, joka toteutettiin 2,2 miljardin dollarin pre-money-arvostuksella! Sijoittajina kierroksella olivat muun muassa Ubisoft, Sequoia China ja Dragonfly Capital.”

Tähän mennessä Animoca Brands on kerännyt pelkästään vuonna 2021 yhteensä 203,88 miljoonaa dollaria, ja siitä tuli kesäkuussa 2021 ”krypto-yksisarvinen”, kun yhtiö keräsi 138,88 miljoonaa dollaria 1 miljardin dollarin arvostuksella.

Animoca Brands on ilmoittanut, että viimeisintä hankittua rahoitusta hyödynnetään strategisiin investointeihin ja yritysostoihin, suosittujen immateriaalioikeuksien lisensseihin ja tuotekehitykseen.

Animoca Brandsin toinen perustaja Yat Sui selvitti yhtiön visiota eteenpäin keskittyen NFT:hen ja digitaaliseen omistajuuteen toteamalla,

”Vuonna 2018 laadimme strategian, joka perustui arviomme mukaan siihen, että tulevaisuudessa digitaaliset omistusoikeudet mullistaisivat toimialat laajentamalla taloudellista osallisuutta ja että tämä merkittävä muutos alkaisi NFT:n käyttöönotosta peleissä. Tämä tulevaisuus on jo täällä. Uusien strategisten sijoittajiemme tuella Animoca Brands jatkaa lohkoketjujen edistämistä peleissä – ja laajemminkin – jotta miljardeille pelaajille ja internetin käyttäjille saataisiin todellinen digitaalinen omistusoikeus”,”

Kasvava portfolio

Animoca Brandsilla on merkittävä ja nopeasti kasvava salkku, jossa on yli 100 sijoitusta joihinkin maailman tärkeimpiin ja edistyksellisimpiin NFT:hen liittyviin yrityksiin, kuten Dapper Labs, OpenSea, Star Atlas, Bitski ja Axie Infinity. Animoca omistaa myös useita tytäryhtiöitä, kuten Blowfish Studios, Quidd, The Sandbox, GAMEE, nWay, Pixowl ja Lympo.

Animoca Brands on myös hiljattain käynnistänyt Launchpad Lunan, kiihdyttämön NFT- ja lohkoketju-alan startup-yrityksille yhteistyössä Brincin kanssa.

NFT:t ja virtuaaliseen omaisuuteen keskittyvät yritykset merkittävässä huomiossa

NFT-pelaamiseen ja virtuaaliomaisuuteen keskittyviin yrityksiin sijoitettu raha on lisääntynyt merkittävästi, kun esimerkiksi seuraavan sukupolven interaktiiviseen teknologiaan keskittyvä pääomasijoitusyhtiö Galaxy Interactive ilmoitti onnistuneesta 325 miljoonan dollarin keräyksestä toiseen rahastoonsa, joka keskittyisi tekoälyyn, NFT-pelaamiseen sekä virtuaali- ja lisättyyn todellisuuteen. Rahastolla on yli 70 eri sijoittajan tuki.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/10/Animoca-Brands-Latest-Funding-Round-Raises-65-Million-Pushes-Valuation-To-2-2-Billion