Animoca Brands aikoo hankkia enemmistöosuuden Bondly Finance -yhtiöstä

Animoca Brands aikoo hankkia enemmistöosuuden Bondly Finance -yhtiöstä

Animoca Brands, digitaalisen viihteen, pelillistämisen ja lohkoketjujen johtava ja digitaalisia omistusoikeuksia ajava yritys, on ilmoittanut ostavansa enemmistöosuuden Bondlystä. Bondly on johtava NFT-ratkaisujen tarjoaja, joka on eturintamassa antamassa mahdollisuuksia seuraavan sukupolven NFT-luojille.

NFT:n käyttöönoton edistäminen

Animoca Brandsin strateginen sijoitus Bondlyyn antaa molemmille yhtiöille mahdollisuuden edistää merkittävästi NFT:n laajamittaista käyttöönottoa Animoca Brandsin salkkuyhtiöissä. Nämä yritykset toimivat urheilun, pelien, viihteen, keräilyesineiden ja useiden muiden alojen parissa. Pelaajat pystyvät siirtämään NFT-varansa lohkoketjusta toiseen Bondlyn asiantuntemuksen ja todistetun teknologian ansiosta, joka sisältää ketjujen rajat ylittävän NFT-rahanlyönnin ja -sillat, NFT-vaihtoprotokollat ja markkinapaikan.

Animoca Brandsin salkussa on yli 100 sijoitusta joihinkin maailman tärkeimpiin NFT-alan yrityksiin, joihin kuuluvat muun muassa OpenSea ja Dapper Labs. Aiemmin tänä vuonna yritys onnistui keräämään yli 138 miljoonaa dollaria, mikä nosti sen arvostuksen 1,139 miljardiin dollariin, kiitos suunnitelmansa toimittaa digitaalisia omistusoikeuksia pelaajille NFT:iden avulla. Tämä visio on linjassa Bondlyn vision kanssa, jonka mukaan NFT-omistajille esitellään uusia mahdollisuuksia DeFi-ekosysteemeissä.

Tämän suuruusluokan strateginen kumppanuus on luonnollisesti herättänyt huomattavaa jännitystä alan piirissä. Animoca Brandsin toinen perustaja ja puheenjohtaja kommentoi kehitystä seuraavasti,

”Bondly on kehittänyt tehokkaita työkaluja, joiden avulla tuotemerkit ja yksityishenkilöt pääsevät NFT-maailmaan, ja se on luonut arvokkaita suhteita moniin johtaviin tuotemerkkeihin ja taiteilijoihin. Näistä tuotteista ja suhteista on suurta apua Animoca Brandsille ja salkkuyrityksillemme, mukaan lukien Launchpad Luna -kiihdyttämö, kun edistämme siirtymistä todelliseen digitaaliseen omistajuusmalliin, jonka NFT:t mahdollistavat.”

Bondly Financen toimitusjohtaja ja toinen perustaja Harry Lu kommentoi,

”Voimien yhdistäminen Animoca Brandsin kanssa on mullistava strateginen linjaus, joka vie GameFi:n seuraavalle tasolle. NFT-alan edelläkävijänä tuomme Animoca Brandsin salkkuyhtiöihin laajan tietotaitomme korkealaatuisten ja käyttökelpoisten NFT-kokemusten tuottamisesta.”

Kumppanuudet vaikuttajien, yhteistyökumppaneiden ja muusikoiden kanssa

Bondly Finance on yksi ensimmäisistä yrityksistä, jotka ovat tehneet kumppanuuksia muusikoiden, vaikuttajien sekä yhteistyötahojen kanssa ja tuoneet markkinoille erilaisia ainutlaatuisia tuotteita. Bondly oli yritys, joka loi ja jakeli Logan Paulin ensimmäisen rajoitetun sarjan NFT-keräilyesineitä. Keräilyesine myytiin loppuun alle 30 minuutissa.

Bondly on myös tehnyt yhteistyötä Lewis Capaldin kanssa, joka on kaksinkertainen BRIT-palkinnon voittaja, jolla on yli 15 miljardia striimiä, Big Fat Sexy Card Collection NFT -nautintosarjassaan. Suurimman osan näistä NFT:istä otti vastaan muu kuin krypto-yleisö. PelleK on myös käyttänyt Bondlyn BONDSwapia kaikkien aikojen ensimmäiseen NFT-musiikkialbumiin.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/09/animoca-brands-and-bondly-finance