AMC jakaa Spider-Man NFT:tä ”Spider-Man: No Way Home”-elokuvan ensi-iltapäivänä

AMC jakaa Spider-Man NFT:tä ”Spider-Man: No Way Home”-elokuvan ensi-iltapäivänä

Yhdysvaltalainen teatteriketju AMC Theatres on ilmoittanut tarjoavansa rajoitetun painoksen NFT:itä ensimmäisille 86 000 henkilölle, jotka ostavat ennakkoliput elokuvan ”Spider-Man: No Way Home” ensi-iltapäivänä.

AMC:n ensimmäinen NFT-kampanja

Elokuvan ennakkovaraus alkaa 29. marraskuuta ja lupaa tietyille henkilöille eksklusiivisen palkkion. AMC Stubs Premiere & A-List- ja AMC Investor Connect -jäsenet, jotka ostavat ennakkolipun ensi-iltaan, saavat rajoitetun määrän Spider-Man NFT:tä osana AMC Entertainmentin ja Sony Picturesin yhteistä kampanjasopimusta. AMC:n mukaan yli 100 NFT-mallia on kehitetty yhteistyössä Cub Studiosin kanssa. Yhä useammat viihdebrändit pyrkivät NFT-markkinoille, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun suuri elokuvateatteri käynnistää tällaisen kampanjan.

Hämähäkkimies NFT

Asiakkaille, jotka ovat oikeutettuja NFT:hen, ilmoitetaan sähköpostitse 22. joulukuuta ja annetaan ohjeet sen lunastamisesta. Viimeinen päivä kuponkien lunastamiselle on 1. maaliskuuta 2022. Puhtaasti digitaalisena omaisuutena näiden NFT:iden omistus kirjataan lohkoketjuun. Lisätietoja paljastaa, että ne ovat lunastettavissa WAXin ylläpitämällä erityisellä hiilineutraalilla sivustolla. Sivuston ytimessä olevan lohkoketjun erittäin matala hiilijalanjälki varmistaa, että NFT:llä on minimaalinen vaikutus ympäristöön.

AMC:n hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Adam Aron kommentoi,

”AMC Theatresin asiakkaat ja AMC Entertainmentin osakkeenomistajat ovat vaatineet AMC:tä pääsemään mukaan NFT-maailmaan, emmekä voisi kuvitella täydellisempää tapaa aloittaa sitä kuin Sony Picturesin hyvien ystäviemme kanssa. Näin on erityisesti siksi, että SPIDER-MAN: NO WAY HOME on yksi, ellei jopa vuoden 2021 odotetuimmista elokuvista, ja Cub Studiosin uskomattoman lahjakkaat taiteilijat luovat yli 100 ainutlaatuista NFT:tä, jotka antavat asianmukaisen kunnioituksen tälle ajattoman ja aina niin suositun Hämähäkkimies-franchisingin viimeisimmälle inkarnaatiolle.”

AMC ja kryptovaluutat

AMC on harrastanut digitaalisia varoja ja kryptovaluuttoja aiemminkin. Teatteriketju hyväksyi jo useita kryptovaluuttoja, kuten Bitcoinia ja Dogecoinia. Aiemmin marraskuussa viihdekonserni ilmoitti harkitsevansa Shiba Inun lisäämistä hyväksyttävien kryptovaluuttojen listalleen. Lisäksi se on jopa ilmaissut aikovansa luoda oman kryptovaluutan.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
 https://cryptodaily.co.uk/2021/11/amc-announces-86000-spider-man-nfts-for-advance-bookings